Kontrakter

Vi har samarbejdsaftale med Billund, Fanø, Varde og Vejen kommuner inden for områderne: Alternative kommunikationshjælpemidler; Borgere med en hjerneskade og som har kommunikations- og kognitionsproblemer; Læse- eller matematikproblemer, herunder hjælpemidler til ordblinde; Høre; Syn; Stemme og tale.

For Region Syddanmark foretager vi logopædisk arbejde på Neurorehabiliteringen på Sydvestjysk sygehus i Grindsted og på Sydvestjysk sygehus i Esbjerg.

For Esbjerg Kommune har vi på børneområdet en aftale med forvaltningen Børn & Kultur om, at vi formidler hjælpemidler til børn og indretning af boligen for at gøre boligen mere egnet for barnet med handicap.

For forvaltningen Borger & Arbejdsmarked i Esbjerg Kommune løser vi opgaverne i forhold til valg af bil og indretning af bil til borgere, der søger om støtte til køb af bil.